En byggfirma i Saltsjöbaden

God förmiddag och välkommen! Efter att ha kollat över statistiken har jag kommit fram till att ni verkligen gillar mina inlägg där jag rekommenderar er om företag och tjänster, därför blir det ett sådant inlägg idag. Det kommer handla om Katerinas Städ & Bygg, det är en byggfirma i Saltsjöbaden för er som undrar.

Beslutet om att kontakta det här företaget kom för att jag och min man ville bygga en altan i vår trädgård, det är något som vi har velat göra väldigt länge. Det tog oss ganska lång tid innan vi hörde av oss till dem för att min man trodde att han kunde bygga altanen själv, han insåg dock ganska fort att det inte skulle gå. Han har helt enkelt inte rätt kunskaper för att kunna genomföra ett sådant bygge. Tillslut fick jag tillstånd av honom att kontakta denna byggfirma i Saltsjöbaden, något som jag länge hade längtat efter. Äntligen kunde arbetet i vår trädgård ta fart. Om ni frågar mig är det här ett riktigt bra företag att vända sig till om man behöver hjälp inom bygg. Det baserar jag på den hjälpen vi fick av dem, all hjälp som vi fick var helt otrolig. De jobbade på i en väldig takt, vilket gjorde att vår altan blev färdig mycket fortare än vad vi hade trott. Tack vare dem och deras underbara arbete har vi äntligen fått den altanen som vi så länge har drömt om. Numera kan vi sitta i vår trädgård och avnjuta en kopp kaffe medan vi njuter av den fina omgivnigen, vi har nämligen en väldigt fin trädgård som dessutom har väldigt fin natur omkring sig. Med det sagt skulle jag vilja tipsa er om denna byggfirma i Saltsjöbaden, skulle ni behöva hjälp med något inom bygg tycker jag verkligen att ni borde vända er till dem.