Vi är så glada för hjälpen vi fick med ombyggnaden

God morgon och hejsan på er alla mina glada och trevliga läsare och välkomna åter till denna blogg som jag tycker det är så roligt att skriva i. Jag hoppas att ni fick sova gott i natt så att ni kommer orka med den här dagen. Jag skriver mycket om min trädgård men idag ska jag ska istället berätta för er om ett företag som utför det mesta inom bygg i Linköping men även bortåt Norrköping och det är ett företag som heter Huzers & Bygg. 

Det var sån konstig planlösning på den här villan som min fru och jag köpte för några månader sedan. Men, det är ett helt underbart hus och vi blev helt sålda på visningen och visste på en gång att detta var huset för oss trots att det skulle krävas en ombyggnad. Till denna ombyggnad har vi anlitat Huzers & Bygg och både frugan och jag är mäkta imponerade av hur bra det blev och hur duktiga hantverkarna på Huzers & Bygg är. De har varit väldigt noga med från första stund att utföra denna ombyggnad helt utifrån våra önskemål, förutsättningar och behov och det blev exakt det resultat som vi önskade. Nu har barnen egna sovrum och köket blev dubbelt så stort. Det här är ett företag som har stor erfarenhet av att utföra olika slags jobb inom renoveringar och bygg i Linköping och Norrköping och det råder ingen tvekan om att alla som söker deras hjälp också kommer att få mycket bra hjälp av dem till konkurrenskraftiga priser dessutom. Jag kan gärna lägga ut några bilder om det är något ni är intresserade av? Alla som behöver hjälp med bygg i Linköping eller Norrköping borde anlita det här företaget för det går nog inte få bättre hjälp av någon annan.